UITSLUITINGSFESTIVAL ‘WINNEN IS BELANGRIJKER DAN MEEDOEN’

#STEMZEWEG 15 MAART 2023*
#PROTESTSTEM #QRONABELEID #DIGITALEEURO #DIGITALEIDENTITEIT #STEMZEWEG

DE KONINKLIJKE BIJENKORF


VRIJHEIDSDAG: HET BELANG VAN GRONDRECHTEN IN EEN DEMOCRATISCHE RECHTSTAAT.

PLAN B #STEMZEWEG
FVD PVV SP GROEPOMTZIGT LP BVNL PVDD SGP
DE VIERDE GOLF

Stemadvies nodig? www.deechtestemwijzer.nl Kunt u niet stemmen omdat u bijvoorbeeld ziek bent of op vakantie in het buitenland? Dan kunt u iemand anders vragen om voor u te stemmen. Dit heet machtigen. Let op: een kiezer mag alleen uit zichzelf iemand anders machtigen. U mag niet andere kiezers benaderen met het verzoek voor hen te stemmen. Dat heet ook wel ronselen van volmachten en dat is strafbaar.


DE KONINKLIJKE BIJENKORF

2 feb. 2023
Rutte zegt dat kabinet onbedoeld hard was tegenover ongevaccineerden: understatement of the year. Als gevaar voor de volksgezondheid en schuldig aan overbelasting van zorg mochten we nergens naar binnen, werden we gediscrimineerd en weggehoond. En Rutte cs zijn daar schuldig aan.

3 feb. 2023
Al die retoriek over polarisatie voorkomen en dat bepaalde dingen onbedoeld zijn geweest, verandert niets aan het feit dat het de overheid is geweest die ongevaccineerden willens en wetens heeft uitgesloten en mensen tegen elkaar heeft opgezet. Opdat we niet vergeten.

#ONGEHOORDNEDERLAND #ONGEHOORDNIEUWS


14/02/2023
*
Op 18 december 2021, de week voor Kerst, kondigt het kabinet een harde lockdown aan die 19 december in gaat en duurt tot en met vrijdag 14 januari 2022. #opdatwenietvergeten #stemzeweg



23/02/2023

BELASTINGTERUGGAAF 2023