15 MAART #STEMZEWEG

NEDERLAND LAATST!

‘Door de ogen van de burger’

LEVE DE DAG VAN DE PERSVRIJHEID!

@crisiscompilatie

Samen Voor Nederland 44 december, utrecht #samenvoornl #samenvoornederland #protest #demonstratie

♬ origineel geluid – Crisis Compilatie


In deze podcastcompilatie ‘NEDERLAND LAATST’ blikken wij met diverse politici, critici, journalisten & kunstenaars terug op de afgelopen drie jaar Coronapandemie, QR-code, Persvrijheid, Toeslagenschandaal, Sleepwet, EU, ECB, WHO. Ook blikken we vooruit op de toekomst wanneer cash geld verdwijnt door de komst van de Digitale Euro/CBDC van de Europese Centrale Bank/ECB en welke gevolgen dit heeft voor de burger. De volgende beelden en nieuwsberichten kunnen als schokkend worden ervaren.

2 feb. 2023
Rutte zegt dat kabinet onbedoeld hard was tegenover ongevaccineerden: understatement of the year. Als gevaar voor de volksgezondheid en schuldig aan overbelasting van zorg mochten we nergens naar binnen, werden we gediscrimineerd en weggehoond. En Rutte cs zijn daar schuldig aan.

3 feb. 2023
Al die retoriek over polarisatie voorkomen en dat bepaalde dingen onbedoeld zijn geweest, verandert niets aan het feit dat het de overheid is geweest die ongevaccineerden willens en wetens heeft uitgesloten en mensen tegen elkaar heeft opgezet. Opdat wij niet vergeten.

#ONGEHOORDNEDERLAND #ONGEHOORDNIEUWS

14/02/2023

*Op 18 december 2021, de week voor Kerst, kondigt het kabinet een harde lockdown aan die 19 december in gaat en duurt tot en met vrijdag 14 januari 2022. #opdatwijnietvergeten #stemzeweg

23/02/2023

#PROTESTSTEM #RUTTE1234 #CORONABELEID #QR-CODE #DIGITALEIDENTITEIT #DIGITALEEURO/CBDC #STEMZEWEG


ECHTEKIESWIJZER.NL