Kunst kleurt je dag, ook in tijden van corona.

Kunst & Cultuur gaan hand in hand

Een zomer zonder kunst, theater, festival of zinvolle dagbesteding raakt ons allemaal. Daarom willen we alle creatievelingen een hart onder de riem steken met deze gratis Klimaat-Actie. #DoeFfNormaal #Aanpakkers

Kunst én natuur: het beste van twee werelden!

In tijden van corona gaat de natuur door. Vogels zingen erop los en fris groen ontluikt aan bomen en struiken: de lente breekt los.

Gratis bloemenzadenmengsels: een feest voor bijen, vlinders en mensen.
Bijen & vlinders zijn belangrijk voor de landbouw, maar omdat er steeds minder bloemen zijn hebben ze het moeilijk. Daarom biedt dit kunstcollectief gratis speciale bloemenzadenmengsels aan.

Kunstveiling 2020 #Klimaatdraai
Hoewel dit kunstproject al 6 jaar bestaat is het nog uitermate slecht gesteld met het klimaat en met de biodiversiteit in Nederland. Met deze ‘KunstClash’ willen we de bloemen, bijen & vlinders een extra impuls geven. Iedereen is daarom van harte welkom om te participeren.


#FlowerPower #FrisBee €10,-

Bijzonder Kunst- & Zorgconcept
‘Cashflowers’ speciaal voor Pop-Up zorgateliers, publieke zorgsector, sociale werk/ontwikkelplaatsen, buddyprojecten en maatjesprojecten.
Een bundeling van krachten die resulteert in een bijzonder zorgconcept, waarbij kunst, cultuur, duurzaamheid en natuur hand in hand gaan. Met speciale zadenmengsels kan Nederland in bloei worden gezet. In het kunstwerkje staat meer specifieke informatie over het bloemenzadenmengsel.