Spring naar toolbar

#SlowCorona #FashionCashflow

DIY MONDMASKERS VOOR BURGERS
Mondmaskers voor en door burgers ter bescherming van de volksgezondheid. Een mondmasker voorkomt dat je onopgemerkt met de handen in het gezicht zit en/of dat het coronavirus via kleine luchtdruppeltjes (aerosolen) wordt verspreid bijv. tijdens het praten, zingen, lachen, schreeuwen, niesen of hoesten. Omdat de kans op besmetting met het coronavirus ‘letterlijk’ binnen handbereik ligt, ligt de ‘oplossing’ om besmetting te voorkomen dus ook binnen handbereik: Het dragen van handgemaakte vintage mondmaskers!

OLSON MASK #Coronaproof
De ‘Olson Mask’ is een handgemaakt mondmasker uit Amerika, ontworpen in het St. Louis Hospital. Herbruikbaar mondmasker met filter. Filter gemaakt van stofzuigerzak, katoen, vilt, koffiefilter, dubbelgevouwen stukje keukenrol en/of tissue. De Olson Mask na gebruik wassen in de wasmachine op 60 graden op een volledig wasprogramma, zonder wasverzachter.

MONDMASKERS VOOR IEDEREEN
DIY Olson Mask Mondmasker #Do-It-Yourself

*Adviesprijs Verkoop Olson Mask €10,- zonder btw.
*DIY/DoeHetZelf-Pakket Olson Mask €10,- zonder btw.
*CARTE BLANCHE: De opbrengst van de Olson Mask en DIY-pakket gaat naar een basisinkomen van €1500,- voor zorgmedewerkers in de publieke zorgsector. #WearAMask #SaveLives #CovidKindness

CORONA-UPDATE 22 juli 2020
Artsen en burgermeesters geven dringend advies: Mondkapjes verplicht op alle openbare plekken (ook binnen).

Corona-Advies 6 juni 2020
De Wereld Gezondheid Organisatie [WHO/World Health Organisation] adviseert het dragen van (handgemaakte) mondmaskers op openbare plekken waar veel mensen zijn.

United Against Covid-19 #CovidKindness

Kantelpunt: BASISINKOMEN

Steunpakket Koninklijke Bijenkorf #TaxfreedomDay