OLSON MASK #Coronaproof #WearAStatement
De ‘Olson Mask’ is een handgemaakt mondmasker uit Amerika, ontworpen in het St. Louis Hospital. Herbruikbaar mondmasker met filter. Filter gemaakt van stofzuigerzak, katoen, vilt, koffiefilter, dubbelgevouwen stukje keukenrol en/of tissue. De Olson Mask na gebruik wassen in de wasmachine op 60 graden op een volledig wasprogramma, zonder wasverzachter.

GRATIS MONDMASKERS VOOR IEDEREEN
DIY Olson Mask mondmasker #Do-It-Yourself

DIY MONDMASKERS VOOR BURGERS
Mondmaskers voor en door burgers ter bescherming van de volksgezondheid. Een mondmasker voorkomt dat je onopgemerkt met de handen in het gezicht zit en/of dat het coronavirus via kleine luchtdruppeltjes (aerosolen) wordt verspreid bijv. tijdens het praten, zingen, lachen, schreeuwen, niesen of hoesten. Omdat de kans op besmetting met het coronavirus ‘letterlijk’ binnen handbereik ligt, ligt de ‘oplossing’ om besmetting te voorkomen dus ook binnen handbereik: Het dragen van handgemaakte mondmaskers! #MaskMatter

*Adviesprijs Verkoop Olson Mask €10,- zonder btw.
*DIY/DoeHetZelf-Pakket Olson Mask €10,- zonder btw.
Opbrengst Olson Mask of DIY-pakket gaat naar een basisinkomen van €1500,-

Bijsluiter Olson Mask mondmasker en Olson Mask DIY-pakket:
- Google 'Olson Mask instruction video'.
- (DIY-pakket) Was vóór het knippen van het mondmasker de stof eerst op 60 graden in de wasmachine. De stof krimpt tijdens het wassen.
- Filtertips: Filter gemaakt van stofzuigerzak, katoen, vilt, koffiefilter, dubbelgevouwen stukje keukenrol en/of tissue.
- Wastips: De Olson Mask na gebruik wassen in de wasmachine op 60 graden op een volledig wasprogramma, zonder wasverzachter.
- Dragen van het mondmasker: Raak het mondmasker niet aan, behalve aan de hengsels tijdens het opzetten. Handen wassen 20 sec. en houd 1,5 meter afstand. Mondmasker om de 4 uur verwisselen, dus zorg voor een voorraad mondmaskers voor onderweg (incl. plastic zakjes of bakjes).

Share this message!
CORONA-UPDATE woensdag 22 juli 2020
Artsen en burgermeesters geven dringend advies: Mondkapjes verplicht op alle openbare plekken (ook binnen).

Corona-Advies 6 juni 2020
De Wereld Gezondheid Organisatie [WHO/World Health Organisation] adviseert het dragen van (handgemaakte) mondmaskers op openbare plekken waar veel mensen zijn.

United Against Covid-19 #CovidKindness

Speerpunt: Basisinkomen

Steunpakket Koninklijke Bijenkorf